Spring naar content

Jaarverantwoording 2021: Koers houden. Met meewind, zijwind en tegenwind

Laatste update:

“Koers houden”. Dat hebben we gedaan in 2021. Met af en toe meewind, dan weer zijwind en soms tegenwind. De Jaarverantwoording geeft een beeld van onze resultaten in 2021 en is de verantwoording van de uitvoering van het beleid.

We sluiten het jaar af met een belangrijk besluit – namelijk het beëindigen van de stabiliteitsfase, het omarmen van de verbeteraanpak Triple A op de IV- en ICT infrastructuur en een nieuwe metaplanning waarmee in 2022 weer meldkamers op het landelijke netwerk aangesloten mogen worden. De eerste officiële 112NL-app werd klaargestoomd voor live-gang direct na de jaarwisseling en AMBER Alert werd geïntegreerd in Burgernet. Tot slot werd de inrichtingsfase van het bouwplan LMS afgerond met een - in 2022 test- en toetsbare werking, besturing en inrichting als uitkomst.

Lezen?

Kortom, we hebben ontzettend veel bereikt met elkaar waarbij we ondanks alle omstandigheden koers hebben weten te houden. Wil je precies weten wat? Lees dan hier de populaire versie van de jaarverantwoording.

Deel artikel via: Twitter Facebook E-mail