Spring naar content

Haak online aan bij de Odyssey Hackathon

Laatste update:

De Odyssey Hackathon 2020 is verschoven naar een online event op 13-15 november.

De Odyssey Hackathon 2020 is een evenement met 2000 deelnemers uit 50 landen die gedurende drie dagen intensief online samenwerken. LMS levert hieraan een bijdrage in de vorm van een challenge vanwege het besef dat veiligheid – en het creëren ervan – niet alleen meer een taak van de overheid is. 

Over de challenge

De gehele samenleving heeft hier een rol in maar deze rol wordt maar minimaal benut. Het doel van de challenge is om met een oplossing te komen waarbij iedere burger in staat gesteld kan worden om een rol te spelen bij acute hulpverlening.

Meehelpen?

Iedereen die een belang heeft bij de oplossing roepen we op om op 13, 14 en/of 15 november online aan te haken en mee te denken met de bestaande teams in het vinden van een oplossing. Ook daarna zijn er mogelijkheden om het winnende team mee te helpen in het bouwen van een prototype.

Meer informatie

Kijk op de website van Odyssey om meer te weten over de challenge Inclusive Safety Communities  of haak meteen aan en druk op de knop ‘Participatie in momentum’. Iedereen is welkom!

Deel artikel via: Twitter Facebook E-mail