Spring naar content

Haak aan bij de Odyssey Hackathon

Laatste update:

Tijdens een hackathon zoeken innovatieteams uit de hele wereld naar een oplossing voor grote uitdagingen. De Odyssey Hackathon is een evenement met 2.000 deelnemers uit 50 landen die gedurende drie dagen intensief online samenwerken. LMS levert hieraan een bijdrage in de vorm van een challenge vanwege het besef dat veiligheid – en het creëren ervan – niet alleen meer een taak van de overheid is.

Over de challenge

Het doel van de challenge is om met een oplossing te komen waarbij iedere burger in staat gesteld kan worden om een rol te spelen bij acute hulpverlening.

Haak ook aan!

Iedereen die een belang heeft bij de oplossing roepen we op om op 13, 14 en/of 15 november online aan te haken en mee te denken met de bestaande 5 teams in het vinden van een oplossing. Ook daarna zijn er mogelijkheden om het winnende team mee te helpen in het bouwen van een prototype.

Redenen om mee te doen

  • Samen met alle stakeholders en onze 5 ontwikkelingsteams werken aan onze challenge.
  • Je komt in de positie om deel uit te maken van de vervolg pilots die voortkomen uit Momentum en waarbij meerdere stakeholders betrokken zijn.
  • En daarnaast...ervaar de toekomst van online samenwerking.

Nieuwsgierig welke oplossingsrichtingen de teams aan gaan werken? Kijk dan alvast hier.

Hoe kan ik meedoen?

Meld je hier aan voor onze challenge. Er wordt geen 48-urige inspanning verwacht maar jouw vraag, advies of concreet stukje ontwikkeling kan hier het verschil maken!

Iedereen kan meedoen en een bijdrage leveren

Iedereen is welkom om een bijdrage te leveren. De teams die prototypes bouwen, zijn op zoek naar stakeholders, specialisten, potentiële gebruikers en vertegenwoordigers op bestuursniveau die met ons willen samenwerken. Attendeer daarom je netwerk op de Hackathon.

Meer informatie

Kijk op de website van Odyssey om meer te weten over de challenge Inclusive Safety Communities  of haak meteen aan en druk op de knop ‘Participatie in momentum’.

Deel artikel via: Twitter Facebook E-mail