Spring naar content

Hackathon deelnemers gezocht!

Laatste update:

Op 3 t/m 5 april 2020 organiseert Odyssey de grootste (blockchain) hackathon ter wereld in Groningen. Een van challenges is afkomstig van de LMS en gaat over hoe je het hulpverleningsproces veilig kunt organiseren met de inwoners zelf.

De Nationale Politie en het Instituut Fysieke Veiligheid organiseren samen de challenge ‘Inclusive Safety Communities’. LMS levert hieraan een bijdrage in de vorm van een challenge vanwege het besef dat veiligheid – en het creëren ervan – niet alleen meer een taak van de overheid is. De gehele samenleving heeft hier een rol in maar deze rol wordt maar minimaal benut. Ons doel is om iedere burger in staat te stellen om een rol te spelen bij acute hulpverlening op basis van wat iemand kan, weet en heeft.

Tijdens deze challenge gaan we ontdekken in welke mate je het hulpverleningsproces kan decentraliseren, hoe je veilig en vertrouwd data kan delen met stakeholders en vooral; hoe je de beste hulpverlening kan organiseren met professionals en vrijwillige hulpverleners wanneer iedere seconde telt!

Inschrijven
De inschrijving voor deelname aan de hackaton start op 20 januari 2020. Wie interesse heeft, kan eventuele vragen stellen via de communitypage van Odyssey. Of kom langs tijdens een kennismakingsbijeenkomst op 4 en 5 februari in Den Haag. Kijk voor meer informatie over de challenge op de website van Odyssey

hackathon

Deel artikel via: Twitter Facebook E-mail