Spring naar content

Jac Rooijmans benoemd tot directeur Veiligheidsregio Limburg-Noord

Laatste update:

Het Algemeen Bestuur van de Veiligheidsregio Limburg-Noord heeft Jac Rooijmans als algemeen directeur van de Veiligheidsregio Limburg-Noord benoemd.

Jac Rooijmans is op dit moment plaatsvervangend programmadirecteur van de Landelijke Meldkamerorganisatie. Met ingang van 1 augustus 2017 vertrekt hij naar Limburg-Noord om daar Tijs van Lieshout op te volgen, die vanaf 15 mei 2017 werkzaam is bij de Veiligheidsregio in Midden- en West Brabant.

Jac Rooijmans

Antoin Scholten, voorzitter van de Veiligheidsregio Limburg-Noord is verheugd over zijn komst: ‘Ik ben erg blij met de benoeming van de heer Rooijmans. Gezien zijn ervaring, brede netwerk en verbindende kracht ben ik ervan overtuigd dat hij als nieuwe algemeen directeur een positieve bijdrage levert aan de Veiligheidsregio in Limburg-Noord.’ 

De Korpsleiding denkt na over de opvolging van Jac binnen de LMO. Jac heeft de afgelopen jaren diverse functies binnen het openbaar bestuur vervuld. Voorafgaand aan zijn huidige functie was hij directeur van de Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost. Daarvoor was hij districtschef van de Politie Limburg-Noord.
 

Deel artikel via: Twitter Facebook E-mail