Spring naar content

Studenten gezocht om mee te denken met Meldkamer Noord-Nederland

Laatste update:

De Meldkamer Noord-Nederland stelt een denktank van studenten samen, die na moet denken over ‘De Meldkamer van de Toekomst’. De meldkamer wil zo inspelen op technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

De meldkamer is op zoek naar studenten van hogescholen en universiteiten uit verschillende disciplines, zoals bedrijfskunde, informatica, integrale veiligheid en communicatie. Zij krijgen de opdracht na te denken over de vraag: Hoe organiseer je een wendbare, robuuste en toekomstbestendige organisatie die in staat is om de juiste vorm van hulpverlening zo snel en goed geïnformeerd mogelijk bij de hulpvrager ter plaatse te krijgen?

Het Nieuwe Melden

Deze vraag sluit goed aan bij de lopende ontwikkelingen en vernieuwingen die vanuit het programma LMO al zijn ingezet in het traject Het Nieuwe Melden (Spoor 2). Het vervolg hiervan is gericht op innovatie, ontwikkeling en opleiding, waarbij het streven is om met de inzichten die er al zijn de Meldkamer van de Toekomst minder abstractie en meer duiding te geven. Met deze stage-opdracht zet Meldkamer Noord-Nederland een concrete stap hierin.

Meer weten over en/of interesse in deze bijzonder stagemogelijkheid: kijk dan op de site van Meldkamer Noord-Nederland

Deel artikel via: Twitter Facebook E-mail