Spring naar content

2e ronde informatiebijeenkomsten personeel meldkamer Rotterdam

Op 1 en 9 december jl. werd de 2e ronde informatiebijeenkomsten gehouden voor de collega’s van de meldkamer Rotterdam. Tijdens deze editie werd meer inzicht gegeven in de onderwerpen pilot multi intake en projectplanning.

2e ronde informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomsten worden speciaal georganiseerd voor alle medewerkers van de meldkamer om meer duidelijkheid te geven over de laatste ontwikkelingen rond de nieuwe meldkamer Rotterdam. Het projectteam “Samenvoeging meldkamers”  heeft deze editie net als de vorige georganiseerd. De invulling van de avond is tot stand gekomen in samenwerking met de klankbordgroep personeel.

Pilot multi intake en projectplanning

Op het programma van deze inloopavonden stonden de twee onderwerpen centraal:   
-       Pilot multi intake 
-       Projectplanning 
Wat heb je nodig en wat komt er kijken als het gaat om de pilot multi intake. Ewald Beld heeft dit aan de hand van voorbeelden en schema’s uiteengezet. 
Voor de projectplanning kreeg Anke Neecke het woord. Aan de hand van haar heldere verhaal en presentatie werd duidelijk wat je precies nodig hebt voor goede projectplanning.

2 ronde informatiebijeenkomstenVervolg

Voor volgend jaar zijn nog geen nieuwe bijeenkomsten gepland. Eerst worden de afgelopen avonden geëvalueerd. Na deze evaluatie wordt bekeken of en wanneer er weer informatiebijeenkomsten georganiseerd gaan worden. We houden jullie op de hoogte!