Spring naar content

“Het realiseren van een prachtige, professionele en leefbare meldkamer”

Jan Biemolt, regionaal kwartiermaker Meldkamer Midden-Nederland: “Na meer dan 15 jaar te hebben gewerkt in het Intake, Noodhulp en Meldkamerdomein leek het mij goed hier eens uit te stappen. Maar in mijn nieuwe klus bleef het knagen omdat mijn passie toch vooral ligt aan de voorkant van de hulpverlening. Ik ben blijkbaar een echte “first responder”, iemand die de burger in nood wil helpen. Vandaar mijn terugkeer in het meldkamerdomein, als regionale kwartiermaker voor Meldkamer Midden-Nederland. Het samen met een team bouwen aan een nieuwe meldkamer is voor mij een prachtige uitdaging.”

Nieuwbouw

“Ik ben net begonnen, maar heb al kennis gemaakt met de stuurgroep en heb inmiddels diverse mensen gesproken. Ook heb ik Kamp Zeist bezocht waar straks de Meldkamer Midden-Nederland komt. Op deze locatie moet het komen, dacht ik, toen ik rond liep op deze bijzondere historische plek. Want dat is het, met de Lockerbie rechtbank, een penitentiaire inrichting en asielzoekerscentrum. En nu ook nog als locatie voor een nieuwe meldkamer.”

Kennismaken en project inrichten

“De komende maanden staan voor mij drie dingen centraal. Eerst kennismaken met de collega’s, de vertegenwoordigers van de stuurgroep, kolommen, mogelijk medezeggenschap en andere stakeholders. Daarna het vaststellen van de opdracht, uitgangspunten en voorwaarden voor de realisatie van de meldkamer Midden-Nederland. Voor de zomer wil ik een business case (BC) en projectplan (PID) opstellen, zodat we weten welke lijn we moeten gaan volgen. En tot slot het samenstellen van een klein projectteam. Dat wordt aangevuld met disciplinevertegenwoordigers die mij helpen om het nodige binnen de kolommen te realiseren.”

“Ik zal mij de komende jaren inzetten om een prachtige, professionele en leefbare meldkamer te realiseren en daarbij de belangen van alle partijen te onderkennen en te behartigen.”

Wie ben ik 

“Als je alles van me wilt weten, dan verwijs ik graag naar mijn profiel op linkedIn. Maar in vogelvlucht: woonachtig in Almere, getrouwd met Marjolein, twee zoons Jasper en Sander en sinds heel kort een hond Demi. Wij wandelen veel, rijden motor, gaan graag naar het theater en de sauna. Verder ben ik vrijwilliger bij de gehandicapten sportvereniging Flevostar in Almere en ga ik voor het eerst mee als vrijwillig medewerker met een Rijnreis van de Zonnebloem.”

Wil je met mij in contact komen? Neem dan contact op via het contactformulier of via telefoonnummer
06 - 20 09 17 95